aktivitetskalenderknappbgul copy

Trykk på knappen for å gå til Friskuskalenderen.

Brukervilkår for grupper

Gratulerer så mye med egen gruppe! Vi håper dere får masse glede av Friskus. Ikke nøl med å ta kontakt og gi oss tilbakemelding om vi kan hjelpe med noe. [Link Forum][Link epost]

Definisjon

Med gruppen menes alle som representerer gruppen og/eller handler på vegne at gruppen.

Hvilke vilkår gjelder for gruppen? 

Alle som bruker Friskus er underlagt Brukervilkår for Friskus [Link til brukervilkår]
Dersom du er administrator eller koordinator for en gruppe i Friskus gjelder vilkår beskrevet her i tillegg til de vanlige brukervilkår.

Mål

Vi ønsker å lage en plattform som bidrar til at flere mennesker får mulighet til å ta del. Det er du en avgjørende del av og vi vil gjerne gjøre den oppgaven enklere for deg. Gjennom aktiviteter og oppdrag som din gruppe tilbyr kan flere mennesker få opplevelsen av mestring og mening og livskvalitet i hverdagen.

Ikke-kommersielt innhold

Det er et krav til alle aktiviteter, herunder arrangement og aktiviteter drives på ikke-kommersielt grunnlag.

Eksempel :

En ungdomsklubb som arrangerer ferietur som koster 500,- pr person kan legge dette ut i sin gruppe i Friskus. En ungdomsklubb drives ikke kommersielt og tar kun betaling for å få inntekter til klubben som igjen vil tilfalle medlemmene.

Et hotell som låner ut gratis sykler i en kampanjeperiode kan ikke selv legge dette ut – fordi de ikke selv kan ha en gruppe i Friskus.

En kommune eller annen representativ gruppe kan legge ut alle aktiviteter som de mener er egnet for sine innbyggere under kravet om at aktiviteten ikke skal ha et kommersielt formål.

Reklame

Det er ikke tillatt å drive reklame for betalte tjenester eller produkter fra kommersielle aktører. Det er likevel tillatt å ha sponsorer og samarbeidspartnere til arrangement som er kommersielle og dele informasjon om dette.

Eksempel:

Dersom dere har en sponsor til et arrangement kan dere vise frem bedriften og bruke bedriftens logo i bilder, tekst o.l.

Bilder

Når du laster opp eller ned bilder, vær oppmerksom på at du overholder opphavsretten og regler for personvern. Hvis du er usikker kan du gjerne ta en titt i våre hjelpeartikler. 

Kontakt

Gruppen kan ikke kontakte brukere utenfor sine medlemmer uten at dette er gitt samtykke til (eksplisitt eller implisitt). For eksempel dersom en bruker kontakter gruppen.
Gruppen kan ikke kontakte sine medlemmer om annet enn gruppens aktiviteter og eller andre anliggende som gjelder gruppen.

Sikkerhet

Gruppen via gruppens administrator(er) har til enhver tid ansvar for gruppens sikkerhetsinnstillinger. Sikkerhetsinnstillingene styrer bl.a. tilganger i gruppen. Det vil si, hvem som har administrator tilgang og hvem som har koordinator tilgang. Gruppen via administrator bestemmer hvilke tilganger som følger med de ulike rollene.

Gruppen er ansvarlig for vedlikeholdsrutiner for hvem som har tilgang til medlemsinformasjon til enhver tid. Dette er påbudt og strengt regulert i regelverket for datalagring og beskyttelse GDPR [Link] som gjelder i Norge fra 20 juli 2018.

Friskus AS er ikke ansvarlig for feilaktig tilgang til personinformasjon som skyldes gruppens sikkerhetsinnstillinger.

Kvalitetssikring

Gruppen er selv ansvarlig for å gjøre kvalitetssikring av sine frivillige ihht til norsk lov og organisasjonens interne rutiner.

Friskus AS er ikke ansvarlig for feilaktig bruk av Friskus´ kvalitetssikringssystem (herunder nødvendig sertifikat på oppdrag).

Brudd

Ved mistanke om brudd på vilkår vil gruppens administrator kontaktes og bes om å fjerne/endre det aktuelle innholdet. Friskus AS forbeholder seg retten til å fjerne upassende innhold og/eller innhold som er i strid med vilkår for bruk dersom varsling av brudd ikke fører frem. Gjentatt brudd på vilkår kan i ytterste konsekvens føre til karantenetid av organisasjonen fra bruk av Friskus.

 

 

For mer informasjon kontakt:

Friskus AS
Organisasjonsnummer 919 724 528
Idrottsvegen 14, 5705 VOSS 

Tlf: 911 75 556
Email: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.